Bränsletillsatser

Ett effektivt sätt att optimera ditt bränslesystem

Bränsletillsatser är ett komplement till bensin eller diesel som hjälper till att maximera bränsleprestandan och skydda mot skador. Additiven renar bränslesystemet, bidrar till renare utsläpp, renare bränslefilter och ger en smörjande effekt. Det skyddar också mot korrosion och rost i bränslesystemet. Bränsleadditiv bör användas regelbundet för att förhindra störningar i bränslesystemet som kan orsaka startproblem, reducerad prestanda och ökad bränsleförbrukning. Det ger en bättre bränsleekonomi, renare bränslefilter och bättre skydd mot skador, vilket är anledningen till att det är en bra investering. Bränsleadditiv är ett lätt och billigt sätt att säkerställa att ditt bränslesystem körs optimalt och att det skyddas mot skador. Det är ett effektivt sätt att förhindra störningar som kan leda till onödiga reparationer.

Lägre bränsleförbrukning

Bränsleadditiv förbättrar bränslets förmåga att brännas effektivt, vilket ger bättre prestanda och lägre bränsleförbrukning.

Rengör bränslesystemet

Bränsleadditiv rengör bränslesystemet från föroreningar, vilket förhindrar skador på motorn.

Förlänger motorns livsläng

Bränsleadditiv kan hjälpa till att förhindra korrosion i bränslesystemet, vilket förlänger motorns livslängd.

CetanX 1 l

CetanX ger din dieselmotor bättre drag, renar dina avgaser och högre verkningsgrad. Det är ett slagkraftigt rostskydd som samtidigt ger en effektivare förbrukning. Finns i storlekarna 1 liter, 500 ml och 200 ml.

OktanX

Vi rekommenderar OktanX till alla bensinmotorer. Tillsatsen smörjer och rengör bränslesystemet samtidigt som den är skonsam mot din katalysator.