Grovrengöring

Miljövänligt, användarvänligt och effektivt!

Grovrengöringsmedel är ett effektivt sätt att rengöra alla typer av föremål. Det är ett starkt och mångsidigt medel som är lämpligt för att ta bort smuts, skräp och annan orenhet. En av fördelarna med grovrengöringsmedel är att det är lätt att använda och utan att det krävs en stor ansträngning, vilket gör det till ett bra val för rengöring. Det är också ett miljövänligt alternativ, eftersom det är fyllt med naturliga ingredienser. Grovrengöringsmedel är användbart för att ta bort fläckar och få ytorna att se nya ut. Det kan också användas för att få bort olja, smuts och fett från bilen. Det är en mångsidig produkt som är lätt att använda och kommer att hålla fönster, golv och fordon renare längre.

Kraftfullt

CleanX är ett kraftfullt grovrengöringsmedel som effektivt tar bort fläckar och smuts från alla typer av ytor.

Miljövänligt

CleanX är miljövänligt och har inte några skadliga kemiska ämnen.

Effektivt

CleanX är lätt att använda och har en långvarig effektivitet, vilket gör det till ett utmärkt val för städning och rengöring.

CleanX

CleanX är ett effektivt rengöringsmedel som bryter ner olja och smuts. Det är biologiskt nedbrytbart och kan användas på oljeförvärmarens oljesida, oljespill, oljiga maskindetaljer, pannor och motorer. Späd ut det med vatten beroende på mängden smuts. Det bör dock inte användas på oljemålade ytor.