Fordonskem/Sköljmedel

hitta rätt produkt för dina behov

Vår produktkatalog innefattar sköljmedel och kemprodukter för stora och små fordon. Från gräsklippare till bilar, lastbilar och skogsmaskiner som klarar höga temperaturer och stora belastningar. Vi erbjuder motorolja, hydraulolja, AdBlue och spolarvätska för alla typer av fordon. Vår glykol är speciellt framställd för att ge låga utsläpp. Upplev ett komplett utbud av fordonskem och sköljmedel från oss.

STARTA Glykol Färdigblandad

STARTA glykol färdigblandad är perfekt för att hålla motorer och hydrauliska system i gott skick. Använd den för säker och optimal kylning och smörjning.

STARTA Hydraulolja Power 46

STARTA Hydraulolja Power 46 är ett lämpligt försörjningsmedel för hydraulsystem. Det är lämpligt för flera olika hydrauliska komponenter och har förbättrad oxidationstabilitet. Det är ett utmärkt val för maskiner som ställer höga krav på prestanda.

STARTA Motorolja Euro C3 Synt 5W-30

Starta motorolja euro C3 synt 5W-30 är en syntetisk motorolja som ger maximal prestanda och skydd för moderna diesel- och bensinmotorer. Den är utformad för att uppfylla de strikta kraven hos europeiska biltillverkare.

Dirt Off

Dirt off är ett effektivt och skonsamt rengöringsmedel för händer. Den biologiskt nedbrytbara formulan är gjort på utvalda råvaror av hög kvalité för att både återfukta huden och ta bort den grövsta smutsen.

STARTA Spolarvätska Färdigblandad

Startas färdigblandade spolarvätska rengör både fram- och bakrutor effektivt från vägrester som vägsalt, asfalt och smuts. Använd den för att hålla bilens rutor rena och fräscha!

Multispray WD-40

Multispray WD-40 är den smarta lösningen som skyddar, rengör, lossar och smörjer. Smart Straw-ventilen gör att burken kan användas upp och ner. Sprayen är perfekt för att skydda trädgårdsverktyg, tändstift, cyklar, dörrar, gångjärn, elverktyg med mera.